…glider upp i vakenhet medan klockan tickar sig fram..skillnaden i ett halvt dygn gör sig påmind i osäkerhet..ska dagen vara avslutad eller ska den påbörjas..ingen gör dig påmind om sysslor..bara fläktens svaga susning hörs viskande.. kroppen stel av stundens utmattade sömn som placerat den i en halvdöd spindels spretiga ställning..utanför fönstret stormar trädtopparna utan att riktigt nå upp till molnen..pillar på knappar o låter Olle Ljungströms röst fylla ett kök där den rättvända klockan gjort morgon till kväll o diskbänken skiner ren…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s