. fadern i mina tankar, ligger vid landsvägen i sin urna strax under stenen som bär hans namn…som en landsvägens riddare han var en gång kan han höra trafikbruset han själv skapade när han greppade den stora ratten o försåg människorna med brödet i deras liv…tänker på fotbollen som var hans livs intresse men det räckte inte till sonens karriär…märkliga är turerna i livet…18 år fyllda lämnade han sin jord o kom norrut till vårt land o blev välkommen av storbönder o fabrikörer…som sagt…märkliga är turerna i livet…fortsätt vila i frid pappa Istvan, dina cykelsparkar minns jag än idag…

…ditt smeknamn i det nya landet blev så småningom “Puskas” efter den store fotbollsstjärnan Ferenc Puskás

…stil hade du

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s