…hastiga människomöten kan vara intressanta…som den kostymklädde mannen jag mötte idag o på en fråga från mig besvarade den med orden: Jag är bara en enkel försäljare på besök,  varpå vi skildes åt…några minuter senare såg jag samme man köra iväg med en Porche Cayenne, lyxbil värd strax under miljonen…mitt tungsinne lättade betydligt under några minuter…                              eller killen som trots sina förvridna skakande fingrar o spattiga gång på ett lugnt o fint sätt manövrerade sin truck o lossade godset jag hade för att sen ge sig på min handdator o skriva in sitt namn på små tangenter…man blir ödmjukt påmind om livet..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s