vandrade runt …

på bomässa med öronen tryggt förseglade i eget oljud/skönljud…musiken gav bubbelpoolerna ett utopiskt intryck som om dom kom från en annan planet…allt var så välpolerat, tom leendet på mannen som ville visa takpannornas förträffliga motståndskraft mot väta…för en lägenhetsinnehavare blir detta en inblick i villaägarnas godisaffär….undrar om det existerar shopoholics på en bomässa…-jo jag klippte till på en bubbelpool, en premiumsäng, 2 st självgående gräsklippare ( en för baksidan av huset oxå ), fick allt för 250 papp, som hittat!! …jag hade iaf kunnat gå därifrån mätt i magen på allt godis…lyckades storögt promenera ut därifrån efter blott 20 minuter till en varm o frisk sol…endast 80 kronor fattigare el ska jag säga rikare, på erfarenhet:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s