En dag på jobbet…

Du är småsjuk, lite febrig,hostar, halsen svider, näsan rinner. Du ska lasta 68 pall på 48 platser…han som lastar tar 3 pall åt gången o har ett bra tempo..Du klättrar upp o fäster band..passar hans 6 gaffelben så du inte gör dig illa..hoppar ner o spänner band o klättrar upp igen för att fästa nya band…det är halt för det har snöat på pallarna o du har dåligt med ork..ner o upp som en värsta ekorre…försiktigt ner från dom översta pallarna..man är inte 20 längre men har 60 skapligt rörliga år ändå..hjälmtvång o den jäveln vill bara ramla av…det tar en halvtimme o du är nöjd, trött o svettig..hanskarna är blöta, fötterna i kängorna kokar av svett o ryggen kliar av den blöta tröjan likaså ansiktet kliar..du slänger ngr ord med en kollega vars tur det blivit..sen in i hytten o iväg hemåt för allt ska iväg söderut o den chauffören väntar på mig…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s